Mazón apel·la a una solidaritat “ferma” per a combatre la pobresa al Banco de Alimentos de la Pobla de Vallbona

Galeria 6 Fotos
Mazon-banco-alimentos-valencia
Mazon-banco-alimentos-valencia
Mazon-banco-alimentos-valencia
Mazon-banco-alimentos-valencia
Mazon-banco-alimentos-valencia3

En el seu primer acte com a president del Consell

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha demanat aquest dimarts una solidaritat “ferma i unida” d’empreses, ciutadania i administracions per a combatre la pobresa, i ha convocat a la societat valenciana a continuar demostrant que la Comunitat Valenciana és “una terra solidària”.

Mazón s’ha pronunciat així en una visita al Banco de Alimentos de València a la Pobla de Vallbona, el seu primer acte després d’haver pres possessió del càrrec de president, que ha qualificat de “simbòlic” i amb el qual ha volgut reconéixer el treball d’aquesta entitat i de moltes altres que treballen per a combatre una pobresa creixent.

El president ha destacat la “gran solidaritat del poble valencià”, que permet que els magatzems del Banco d’Alimentos “s’òmpliguen i buiden tots els dies en benefici dels qui més ho necessiten”, i que es puga atendre 60.000 persones al mes.

Ha reconegut també la labor de les persones voluntàries i dels qui col·laboren de manera altruista, així com a tots els particulars i empreses que donen aliments, a més de destacar el creixent suport de les administracions.

Mazón ha assegurat sentir-se “orgullós” d’aquest exemple de solidaritat que està demostrant la Comunitat Valenciana i ha tingut un record per a les nombroses entitats solidàries que ajuden als qui pitjor l’estan passant.

Així mateix, el president ha instat la societat valenciana a incrementar el suport a aquesta mena d’entitats, perquè “hi ha molta gent que no somriu tant als matins com uns altres que sí que tenim la sort i el privilegi de somriure”, i s’ha compromés a “caminar de la mà” amb elles.

Finalment, ha mostrat el seu compromís per fer realitat un concepte de solidaritat “més avançat”, dirigit a una millora de la sanitat, de l’educació, de l’ocupabilitat, a la lluita contra la desocupació, i a aconseguir “un entramat social de progrés real”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà