Comença la prospecció del polígon Pla de Rascanya de Llíria

pla de rascanya

Són actuacions per conéixer les necessitats de les empreses de la zona

El personal tècnic de l’Acord Territorial d’Ocupació, projecte desenvolupat en l’àrea de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria, ha començat la prospecció del Polígon Pla de Rascanya de Llíria, una de les quatre àrees industrials de la capital de la comarca (segons el mapa de polígons d’IVACE).

Aquesta actuació estarà coordinada per l’Ajuntament de Llíria juntament amb l’associació d’empresaris del polígon, amb l’objectiu de conéixer les necessitats de les empreses situades en la zona i d’analitzar les possibilitats de millora del sector a què es dediquen. S’estima que en els vora 177.363 metres quadrats del polígon Pla de Rascanya es troben unes 60 empreses.

pla de rascanya

A més, la prospecció comptarà amb la participació de Fepeval i l’Associació Empresaris Polígon Pla de Rascanya, en virtut de la Llei d’Àrees Industrials 14/2018, que propugna el coneixement del teixit empresarial i la creació de la EGM (Entitat de Gestió i Modernització).

La prospecció naix de l’Acord Camp de Túria, depenent de Labora i que està finançat per la Unió Europea. Començà el 2016 per tal d’ajudar al desenvolupament econòmic de la comarca. Així, ja s’ha dut a terme en més de 2.400 empreses i polígons insdustrials de tota la comarca, com ara Riba-roja de Túria, La Pobla de Vallbona, Loriguilla, Nàquera, Bétera, Domenyo i Llíria. Enguany es desenvoluparà de manera online i telefònica.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà