Confinen als veïns d’Olocau a les seues cases per un incendi

incencdio olocau

El focus es trobava en la partida del Castell del Real situat dins de la Calderona

L’incendi forestal declarat aquesta matinada en el municipi d’Olocau ha sigut estabilitzat segons fonts oficials de l’ajuntament de la localitat. El focus es trobava en la partida del Castell del Real situat dins del parc natural de la Serra *Calderona, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

El 112 va començar a rebre, a partir de les 1.45 hores, múltiples crides que avisaven d’albiraments de focus d’incendi en la zona d’Olocau, Marines i Gàtova, si bé finalment s’ha confirmat que es tractava d’un incendi prop del municipi d’Olocau.

Des de les 8 hores d’aquest matí s’ha establit la situació 1 del Pla especial enfront d’incendis forestals, que es decreta quan pot afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal, i s’han incorporat dos mitjans aeris a les tasques s’extinció, que s’han sumat als mitjans terrestres.

A petició del propi alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, s’ha demanat a tots els veïns del municipi del Camp de Túria el confinament preventiu.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà