Denuncien la “lamentable situació” dels col·lectors de Llíria

Ferrer no descarta reunir-se amb la nova regidora d’urbanisme ja que són anys reclamant una solució

L’Administració de Finques SF ha denunciat la “lamentable situació” dels col·lectors d’aigua pluvial que transcorren pel carrer Juan Izquierdo de Lliria ja que cada vegada que plou amb intensitat s’inunda la comunitat de propietaris situada al final d’aquest carrer.

Després de les abundants precipitacions que en la vesprada de este passat dilluns van deixar a Llíria prop de 31 litres per metres es va tornar a evidenciar la necessitat de millorar els col·lectors que recullen l’aigua pluvial els quals no està preparat per a canalitzar tal quantitat de litres.

Com ve ocorrent en els últims anys, cada vegada és més freqüent l’aparició de pluges torrencials el que suposa un estat de nervis per als veïns de la comunitat situada al carrer Juan Izquierdo, 92. Aquest edifici és l’últim situat en el citat carrer on el col·lector realitza una bifurcació i cada vegada que plou amb intensitat es desborda inundant els trasters situats en el garatge.

L’administrador de la comunitat Salvador Ferrer, regidor del PP a l’Ajuntament de Riba-roja, insisteix a posar solució al problema, i ha matisat que “després de posar-nos en contacte amb l’Ajuntament tant mitjançant instàncies, com amb reunions presencials amb els responsables tècnics, no hem aconseguit que s’esmenen els fets i això està provocant descontentament els veïns”.

Ferrer no descarta reunir-se amb la nova regidor d’Urbanisme i així consta que s’ha sol·licitat, esperant una solució al problema, ja que són diversos anys reclamant una solució definitiva.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà