Bétera acull el Congrés Internacional de Trombó del 10 al 12 de maig

Del 10 al 12 de maig Bétera tornarà a ser la capital del trombó amb la participació dels més importants professors, solistes i grups de nivell internacional d’aquest instrument durant els tres dies del Congrés Internacional de Trombó de Bétera que tindrà a la Casa de la Cultura i en les instal·lacions cedides pel Consistori al CAM de Bétera.

L’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa aquesta tercera edició al costat dels organitzadors, el veí de Bétera, Inda Bonet, i el prestigiós grup de cambra, Spanish Brass, i en col·laboració amb el Centre Artístic Musical de Bétera.

Novetats

Cal destacar la participació d’un dels ensembles de trombons més coneguts internacionalment, el New Trombone Collective, format pels principals trombonistes de les orquestres de Països Baixos, entre els quals destaca Jorgen van Rijen, trombó solista de la Royal Concertgebouw Orchestra i professor de l’Amsterdam Conservatory i Brandt Attema, professor de la University of Music in Karlsruhe (Alemanya) i membre de Nederlands Blazers Ensemble (Països Baixos).

Els assistents podran gaudir del grup franc/belga Just for Surf de vela ràpid, amb els quals tocarà de solista Antoine Ganaye, trombó solista de la Orchestre Philarmonique de Radi France i professor del Conservatoire National Superieur de Musique de Lió (França), Miguel Rivera (Puerto Rico), i representants del trombó del nostre país com són Juan Sanjuan, Miguel García Casas, Carlos Gil, Víctor Belmonte, Rafael Martínez Guillén o Víctor Gámez.

Els organitzadors esperen rebre més d’un centenar de participants al congrés es dividirà entre classes magistrals, conferències, tallers, concerts i exposicions on estaran representades les més importants marques d’instruments, on presentaran els seus productes i novetats.

Així mateix, tindrà a més de la part sènior, un apartat júnior, per a participants menors de 13 anys, que es realitzarà l’11 i 12 de maig i que posarà en valor als joves trombonistes, el futur d’aquest instrument.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà