La Pujada a la Montieleta i la Volta a Peu de l’Eliana, en el Circuit de Carreras de la Diputació

circuito carreras Dipu

La competició provincial celebra els 25 anys

La Diputació de València ha presentat el Circuit de Carreras Populars ‘Trofeu President’ 2024, una edició especial perquè es complixen 25 anys d’una competició pionera a nivell nacional. El pròxim dissabte, 18 de maig, el circuit donarà el tret d’eixida amb la disputa de la Volta a Peu 10K a Sedaví, i es prolonga ràfins al 16 de novembre, data en la qual tindrà lloc la 10K la Vall de Segó, al Camp de Morvedre.

El torneig impulsat per l’àread’ Esports està format per un total de 12 proves, entre elles una 15K i una mitja marató.

Quant a les novetat, tots els que finalitzen les 12 carreres disfrutaran d’una de les experiències turístiques i/o gastronòmiques delprograma ‘Fem Poble’ per a dos persones i els que aconseguisquen acabar 8 proves, entraran en el sorteig de 15 dorsals per a córrer la Marató de València, gràcies a la Fundación Trinidad Alfonso.

Calendari de proves, categories i premis

El Circuit de Carreras Populars de la Diputació continuarà al jun yamb la 10K Nocturns Platja de Gandia (8 de juny) i la 10K Godella Nicoboco (22 de juny) i la Volta a Peu de l’Eliana (10K) es disputarà el 27 de juliol.

Durant el mes d’agost tindran lloc tres proves del circuit. El 3 d’agost és el torn de la 10K Ajuntament de Montserrat, mentre que el 17 d’agost se celebrarà el Gran Fondo Internacional Siete Aguas (15K) i la Vuelta Popular a Utiel el dia 31.

La 10K de Torrent i la Pujada a la Montieleta de Benaguasil es disputen els dies 8 i 21 de setembre.

La prova de Benaguasil organitzada pel Club ACPL (A Córrer Per L’Horta) i l’Ajuntament es realitzarà sobre el seu habitual recorregut de 10 quilòmetres per vies urbanes i rurals del terme municipal.

El regidor d’Esports, Rubén Araque, ha mostrat la seua “satisfacció perquè Benaguasil estiga un any més dins d’aquest circuit que és un dels més importants de tota la comunitat, i anima a totes les persones aficionades al *running a inscriure’s”.

El 6 d’octubre arribarà l’única mitja marató del circuit, la Mitja Marató del Kaki (L’Alcudia), i el 20 del mateix mes tindràlloc la Volta a Peu de Cullera (12K).

Enguany es repartiran 70 trofeus i 24.000 euros de premis en metàl·lic, que es dividixen en premis absoluts, premis per categoria, premis per participació i un premi al club d’atletisme que aportació més participants.

L’àrea d’Esports de la Diputació selecciona cada any un nombre determinat de proves organitzades pels diferents ajuntaments de la província i amb elles configura un circuit en el qual poden inscriure’s homes i dones a partir de 18 anys, en les categories júnior, promesa, sènior i veterans A, B i C.

Cada corredor ha de registrar-se en la web www.circuitodiputacionvalencia.es per a poder participar en el sistema de puntuació del circuit, i posteriorment realitzar la inscripció per a cadascuna de les carreres organitzades pels ajuntaments a través del mateix portal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà