‘L’Eliana et forma’ oferirà pràctiques a joves d’entre 18 i 30 anys

L’Ajuntament de l’Eliana, a través de la regidoria de Joventut dirigida per Juan Espinosa, ha posat en marxa un nou programa per als joves del municipi. Així, per a afavorir que la joventut puga conèixer com treballa l’administració local, tots els serveis que es presten a la ciutadania i adquirir coneixement pràctic poden optar a una de les places de “L’Eliana et forma”.

Es tracta de pràctiques formatives durant mitja jornada a l’Ajuntament de l’Eliana que podrà realitzar-se durant el mes de juliol; el d’agost; els dos mesos juliol i agost; o els dos mesos d’octubre i novembre. En total es concediran fins a un màxim de 32 pràctiques formatives, que es duran a terme en alguna de les següents àrees municipals: Alcaldia, Esports, Medi Ambient, Cultura, Gent Gran, Recursos Humans, Comunicació, Biblioteca, TIC, Participació i Joventut.

Cadascuna de les pràctiques formatives està dotada amb un import de 500 euros bruts al mes. Els requisits per a poder accedir a elles és estar empadronat en el municipi de l’Eliana; tenir entre 18 i 30 anys (tots dos inclusivament); haver realitzat un curs escolar complet i aprovat, ja siga de Tècnic Superior o d’un Grau Universitari. A més no es pot simultanejar l’assistència a les pràctiques convocades amb la participació en qualsevol altra activitat retribuïda o subvencionada per la corporació; presentar la sol·licitud dins del termini i en la forma escaient conforme al model oficial d’instància; no patir malaltia o discapacitat que impedisca el compliment de les obligacions inherents a la realització de les pràctiques i complir amb les bases de la convocatòria i altres normes que resulten d’aplicació.

En aquest enllaç estan tots els detalls de la convocatòria bit.ly/baseslelianaetforma

I els annexos necessaris per a participar en el procés bit.ly/formularilelianaetforma
El termini màxim per a lliurar la documentació és el pròxim 10 de juny. “És una gran oportunitat que oferim a la joventut de l’Eliana. Conèixer l’administració des de dins i adquirir experiència són els objectius d’aquest programa”, ha explicat el regidor de l’àrea, Juan Espinosa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà