L’Eliana comença a arreplegar els residus orgànics separats al nucli urbà

contenedores l'Eliana

S’inicia la nova recollida de residus amb el nou contenidor d’orgànic

L’Ajuntament de l’Eliana fa mesos que treballa en el nou sistema de recollida de residus sòlids urbans. Així, després de la posada en marxa del servei porta a porta per a arreplegar el paper i cartó dels comerços i la restauració i després del pas dels i les educadores ambientals per les llars per a explicar el nou sistema, ha arribat el moment de posar en pràctica el nou sistema de recollida.

A partir de demà, 12 de juny, els veïns del nucli urbà, podran depositar els residus orgànics en els contenidors marrons habilitats per a tal efecte. S’arreplegaran els dilluns, dimarts, dijous i dissabtes de 23 a 05.40 hores i el depòsit de residus es farà a partir de les 20 hores per a totes les fraccions.

Posteriorment, seran els barris els que aniran sumant-se a aquest nou sistema de recollida compromés amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), la normativa europea i la nacional. L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, vol “agrair públicament la col·laboració de la ciutadania per a posar en marxa aquest nou sistema. Amb el compromís de tots i separant en origen estem contribuint a respectar l’Eliana i sostenint el planeta”.

Oficina servei arreplegada de residus

Valoriza, l’empresa encarregada de posar en marxa el nou sistema de recollida de residus sòlids urbà, ha obert una oficina d’atenció a la ciutadania. Situada al carrer del General Pastor número 17 baix, els veïns i veïnes de l’Eliana poden acostar-se allí per a resoldre dubtes o arreplegar el material que no hagen pogut lliurar-los els i les educadores ambientals.

L’horari d’atenció és de 9 a 14:30 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres laborals. A més, s’ha habilitat un número de telèfon per a consultes en el 900 100 310.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà