La Mancomunitat continua apostant pel pla de dinamització turística

pleno Manco

El ple aprova un conveni de col·laboració amb la Diputació

El ple de la Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Diputació de València i l’ens supramunicipal per a continuar impulsant el turisme en la comarca a través del Pla de Dinamització i Governança Turística.

Les votacions han sigut 12 a favor del PSOE, Compromís, Ciutadans i UCIN i 8 abstencions per part del PP i Vox.

Aquest Pla és una iniciativa de la Generalitat Valenciana, instrumentada a través de l’Agència Valenciana del Turisme en col·laboraci óamb les diputacions provincials, administracions locals i entitats privades. Té com a objectiu fomentar i innovar els producte sturístics valencian smitjançant la millora de la competitivitat, sostenibilitat i el reequilibri social territorial.

En el ple, també s’haprocedit a l’aprovació provisional del ReglamentIntern per a la gestió de Borsesd’Ocupació Temporal en la Mancomunitat Camp de Túria. El resultat ha sigutvotació a favor per part del PSOE, Compromís, Ciutadans i UCIN i l’abstenció del PP i Vox.

A més, s’ha aconseguit una aprovació per unanimitat en la signatura del conveni de cooperació educativa entre la Universitat Internacional de la Rioja i la Mancomunitat Camp de Túria, pel qual es podrà optar a la realització de pràctiques en l’àmbit de la salut mental en el programa PRISMA Camp de Túria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà