El PP demana una comissaria de Policia en els actuals jutjats de Llíria

juzgadoslliria

L’actual Palau de Justícia atén una població de més de 170.000 habitants

El grup popular a l’Ajuntament de Llíria ha demanat la instal·lació d’una comissaria de Policia Nacional en l’actual Palau de Justícia de Llíria, una vegada este edifici quede lliure després del seu trasllat a les noves infraestructures que el Consell està construint al costat de l’edifici Multiusos.

La portaveu popular Reme Mazzolari així ho ha defensat en el ple extraordinari sobre seguretat. En este sentit, ha indicat que “el Palau de Justícia de Llíria atén una població de més de 170.000 habitants, per la qual cosa es necessària l’arribada d’este cos policial, atés que la dotació dels destacaments de la Guàrdia Civil resulta insuficient”.

La dirigent popular ha recordat que la Policia Nacional atén les funcions amb caràcter exclusiu d’expedició de DNI i passaports; la vigilància i inspecció del compliment de la normativa en matèria del joc; la investigació i persecució dels delictes relacionat samb la droga; i, les funcions previstes en la legislació sobre estrangeria, refugi i asil, extradició, expulsió, emigració i immigració, entre altres.

Aixímateix, ha explicat que “la Policia Nacional presta l’expedició de DNI i passaports a Llíria una vegada al mes, sent este servici insuficient, per tant, amb la instal·lació d’esta comissaria, s’oferiria un millorservei no sols a la capital de Camp de Túria sinó també a la resta de municipis i comarques veïnes”.

“Llíria és un dels municipis que més terme té de la província de València, amb una important dispersió d’habitatges en zones no urbanitzades, la qual cosa exigeix maximitzar esforços per a garantir la seguretat”; ha advertit Mazzolari, qui ha assegurat que “l’increment de la criminalitat en un 39,7% i un 33,3% de les infraccions penals a Llíria reflecteix una tendència alcista que hem de combatre”.

La portaveu popular ha criticat que el PSOE i Compromís-MOVE vote en contra de que l’Ajuntament de Llíria demane al Ministeri d’Interior que instal·le la Comissaria de Policia Nacional i ha conclòs que “la postura dels partits d’esquerres demostra que la seguretat no està en la seua agenda política, la qual cosa posa en perill el benestar i la prosperitat de Llíria”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà