Marines celebra el seu mes esportiu

deportes marines

Culminarà el 20 de juliol amb el lliurament de trofeus

Amb l’arribada del mes de juliol comencen les activitats esportives promogudes per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Marines. De l’1 al 20 de juliol el veïnat de Marines pot apuntar-se o gaudir d’activitats com a frontó, pilota a mà, basquet o futbol sala.

També hi ha espai per als jocs de taula, com a parxís o brisca, així com per a un campionat d’aterratges precisos a l’Escola de Vol d’Olocau.

El Torneig Internacional d’Escacs és ja tot un clàssic que va per la seua novena edició.

A més, el recentment creat Club de Frontenis de Marines ha organitzat dos campionats de frontó, masculí i femení. Dissabte passat 6 de juliol es va disputar a Marines la primera edició del Torneig de Frontenis Masculí amb un total de 24 parelles. Dissabte que ve 13 serà el torn de les dones, amb 16 parelles inscrites.

Tot un ventall d’activitats esportives que culminaran el pròxim dissabte 20 de juliol amb el lliurament de trofeus a les 18.30 hores.

Durant tot el mes se celebra un campus en el camp de futbol municipal i els cursos de natació infantil i per a adults en la piscina pública.

Noelia Sánchez, regidora de Joventut, Esports i Festes, explica la importància d’aquestes activitats. “Des de l’Ajuntament tractem d’oferir una àmplia varietat d’esports perquè tothom puga participar. Sempre apostem per la pràctica de l’esport com a mitjà per a mantindre una bona salut, i ara a l’estiu és quan podem disposar de més temps per a exercitar-nos alhora que ens divertim en comunitat”.

cartel marines
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà