El MuVIM celebra la Gran Nit de Juliol

El MuVIM se suma a la celebració de la Gran Nit de Juliol estedissabte 20 de juliol amb una programació especial que inclou activitats per a tots els públics, a més d’espectacles, visites guiades i tallers.

El museu de la Diputació de València estarà obert eixe dia fins a la mitjanit per a poder disfrutar també en horari nocturn de les exposicions permanents i de l’àmplia oferta de mostres temporals que s’exhibixen en les diferents sales del museu.

El museuoferirà visites guiades a les seues exposicions permanents. En el cas de ‘L’aventura del pensament’, es faran huit passes diferents des del mig dia fins a les onze de la nit. Es tracta d’una mostra única i original que, a través d’un espai expositiu de més de 2.000 metres i un recorregutcronològic, ens acosta lúdicament a les claus de la història del pensament occidental.

Quant a la maqueta de la València del segle XVIII, creada a partir delsplans del Pare Tosca, i la Torre Medieval, s’oferirà la visita temàtica ‘La València del pecat’. En ella es repassaran els punts candents de la ciutat al llarg de la història sexual de València. La visita es completarà amb una explicació de la vidriera ‘Bruixes’, de Barbiturikills, feta per la mateixa artista, i que buscarà donar una perspectiva de gènere a la visita.

Els visitants també podrandisfrutar de visites guiades a algunes de les exposicions temporals. Pau Àlvarez i Dolors Pedrós, comissaris de la mostra ‘Didín Puig, una dona compromesa’ seran els encarregats d’explicar als visitants qui és Didín Puig i quinés el seu llegat. Per part seua, Amador Griñó, cap d’exposicions del MuVIM i comissari de l’exposició ‘La pèrdua d’identitat. Art sincrètic a Cuba i Brasil’ farà el mateixamb la mostra que es pot visitar a la Sala Jerónima Galés.

Aixímateix, es podrà gaudir d’unparell de visites guiades a ‘Fashion Art by Manuel Fernández’ i ‘EspaiEndby Julio Guixeres’, a la Sala Baixa i el Pati Anglés del MuVIM, respectivament. Estes exposicions també es poden visitar de manera lliure, aixícom les mostres ‘La memòria del terra’, de Vicent Machí, a la Sala Alta; ‘Rematada Final’, en la Tercera Planta; ‘Seràamputat per l’esclatd’unprojectil?’, al Muro; o ‘Totselscolors de l’Arc de Sant Martí’, en l’Aparador.

Per alsmésxicotets de la casa s’hanprogramatdiferentsactivitats. D’una banda, des de les 11:30 fins a les 13:30 hores, i des de les 19:30 a les 21 hores, ininterrompudament, es durà a terme el taller creatiu ‘Souvenirs de la Maqueta del pare Tosca’, en el qual els xiquets podran deixar volar la seua creativitat per a crear reproduccions d’alguns dels monuments i edificacions més importants de València.

A les 18 hores tindrà lloc l’espectacle musical i teatral ‘Els pirates cuidem el planeta’. Les dos activitats es duran a terme al vestíbul del MuVIM.


VISITES GUIADES

‘L’aventura del pensament’

ExposicióPermanent del MuVIM

Reserva prèvia en el 96 388 37 30 (10-12 — 16-20 h)

12:10 h / 12:50 h / 18:00 h / 18:40 h / 19:20 h / 20:00 h / 20:40 h / 23:00 h

‘La València del pecat’

Visita guiada a la Torre medieval i a la Maqueta

Sense reserva prèvia

19:30 h / 21:00 h / 23:00 h

‘FashionArtby Manuel Fernández’

Visita guiada a l’exposició temporal

Sense reserva prèvia

18:30 h / 20:30 h

ACTIVITATS INFANTILS i FAMILIARS

Vestíbul principal del museu

‘Souvenir de la maqueta del pare Tosca’

Taller creatiu a partir dels 6 anys

Sense reserva prèvia

D’11:30 a 13:30 hores i de 19:15 h a 21 hores (ininterrompudament)

Elsparticipants crearan una figura de fangd’unmonumentinclòs en la Maqueta del Pare Tosca, a la manera d’unrecord.

‘Elspiratescuidem el planeta’

Espectacle musical i teatral

Sense reserva prèvia. Obert a totsels públics 18 hores

La pirata Mala sort arriba a una illa a la búsqueda delstresors del Gran Xuxuxumayo i espera trobar-los i portar-li’ls. Una obra que parla de la cura i conservació del planeta.

Totes les activitatssóngratuïtes Horari del museu: de 10 a 14 hores i de 16 a 24 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà