Demanen una millora urgent de la climatització de l’Arnau i un tècnic de raigs en Urgències de Llíria

hospital de lliria

Algunes habitacions superen els 30 graus

El sindicat CSIF urgeix a la direcció de l’hospital Arnau de Vilanova a solucionar els problemes de climatització en algunes plantes que deriven en elevades temperatures que pateixen pacients ingressats. De la mateixa manera, reclama el reforç amb un tècnic més de raigs per a atendre les Urgències en el torn de nit a Llíria.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que les fallades en la climatització suposen que algunes habitacions superen, en el seu interior, els 30 graus. Aquesta situació afecta a les de las sisena planta i, en general, a les situades en els extrems de les diferents plantes.

El problema ha arribat fins al punt que una habitació va estar tancada per eixe motiu fins que ha hagut de reobrir-se amb un pingüí d’aire condicionat i amb un segellament amb cel·lofana de finestres.

El sindicat ha instat la direcció de l’hospital Arnau de Vilanova a escometre amb urgència soluciones a aquestes elevades temperatures a l’interior del recinte.

En aquest sentit considera inassumible que professionals hagen patit marejos o que familiars d’un pacient hagen tret el seu llit al corredor davant la calor que suportava a l’interior de l’habitació.

CSIF, a més, ha sol·licitat, en aquest mateix departament de salut, la contractació urgent d’un segon tècnic de raigs en Urgències a l’Hospital de Llíria per al torn de nit. En l’actualitat, i malgrat haver sol·licitat un reforç en el pla de vacances per a cobrir eixa segona plaça, solament hi ha un tècnic que atén a tots els pacients que necessiten radiografies o TACs.

La central sindical ha traslladat per escrit a l’adreça del centre la sobrecàrrega d’aquest servei per existir un únic efectiu, la qual cosa provoca que l’atenció als pacients es demore. El sindicat ha demanat “l’augment de manera definitiva i immediata de personal en el torn de nit perquè puga garantir-se una cobertura de qualitat i una mínima seguretat al pacient”.

La central sindical recorda que a la població habitual se suma l’increment en aquesta època vacacional que comporta un augment de l’atenció en Urgències, amb la realització d’un major nombre de proves de raigs a pacients.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà