Ofertes laborals d’operaris, venedors, auxiliars d’infermeria i més

cajera supermercado

Llocs de treball en empreses de Benissanó, la Pobla de Vallbona, l’Eliana i Riba-roja de Túria

Es busca operària de línia de muntatge a Benissanó

Es requereix experiència prèvia en muntatge dins del sector elèctric, habilitats manuals i destresa fina, atenció al detall, capacitat per a seguir instruccions, puntualitat i compromís. Es valoren coneixements en tècniques d’acoblament. S’ofereix torns fixos de matí i vesprada, salari competitiu i un ambient de treball dinàmic. Existeixen oportunitats de desenvolupament professional i la possibilitat d’incorporació permanent a l’empresa.

Url de l’oferta d’ocupació:

https://puntlabora.gva.es/consoferta/consulta/detalleoferta?cod1=650624&cod2=0&t=emp

Lidl està buscant un/a Caixer/a, Reposador/a per a la Pobla de Vallbona

Les responsabilitats inclouen cobrar en caixa, atenció al client, gestionar la disponibilitat de productes, controlar la frescor dels productes, preparar i reposar articles de pa, participar en inventaris, realitzar reposicions segons els estàndards establits, i mantindre la neteja de la sala de vendes i àrees adjacents. Es requereix Educació Secundària Obligatòria, disponibilitat horària per a torns rotatius de demà o vesprada, motivació, flexibilitat i capacitat per a treballar en equip. Es valora experiència prèvia en distribució.

Url de l’oferta d’ocupació:

https://www.infojobs.net/la-pobla-de-vallbona/cajerx-reponedor-25hrs-sem-pobla/of-ic8537790e146a19e28a6a87b6f3d1e

Leroy Merlin està buscant un/a Venedor/a Especialista per a la Pobla de Vallbona

El rol principal consisteix a proporcionar assessorament complet i personalitzat als clients, garantint la seua satisfacció i fidelització. Això inclou oferir productes i serveis adequats a les necessitats del client, resoldre dubtes i incidències de manera eficient durant el procés de venda, i detectar oportunitats de negoci considerant la rendibilitat per a Leroy Merlin. A més, el lloc implica gestionar pressupostos, realitzar comandes, i oferir serveis addicionals com a instal·lacions i finançament. Es requereix experiència prèvia en el sector i passió pel treball, així com habilitats en atenció al client i gestió administrativa.

Url de l’oferta d’ocupació:

https://leroymerlinspain.teamtailor.com/jobs/4727276-reponedor-a-temporal-20h-rotativo-la-pobla-de-vallbona

Es necessita un/a administrativa per a departament comercial d’un Concessionari Oficial de vehicles

Es requereix experiència prèvia d’aproximadament 3 anys en la gestió d’expedients de venda de vehicles, incloent-hi facturació, matriculacions, transferències de vehicles d’ocasió, reserves de domini, peticions de vehicles i cessions entre concessionaris. Es valora positivament habilitats socials, actitud optimista i capacitat organitzativa. És imprescindible un alt maneig d’eines informàtiques i disposar de permís de conduir.

Url de l’oferta d’ocupació:

https://www.tablondeanuncios.com/trabajo-administracion-secretariado/administrativa__o_concesionario_vehiculos-4992588.htm

Es necessita cobrir el torn de vesprada en una estació de servei a Riba-roja de Túria

Es busquen persones orientades al tracte amb el client i amb habilitats comercials. El treball consisteix en tasques com el cobrament en caixa, neteja de les instal·lacions, atenció al client i promocions en la pista de servei. Es requereix disponibilitat per a treballar 40 hores setmanals en torn de vesprada i és imprescindible comptar amb vehicle propi.

Url de l’oferta d’ocupació:

https://www.linkedin.com/jobs/view/gasolinera-turno-de-tarde-suplencia-vacaciones-at-estaciones-de-servicio-3976932137

El Grup Colisee en La Saleta està buscant un Auxiliar d’Infermeria per a l’Eliana

Les funcions inclouen gestionar la higiene i el lavabo dels usuaris que necessiten assistència, fomentant la seua autonomia. A més, s’encarregarà de la neteja i manteniment dels utensilis i habitacions dels usuaris, farà el canvi de llençols i l’atenció en l’alimentació per a aquells que el requerisquen. El lloc també implica recepció i distribució de menjars, canvis posturals, acompanyament en eixides i activitats recreatives, així com col·laboració en programes d’activitats i suport a l’equip professional en tasques complementàries.

Url de l’oferta d’ocupació:

https://www.infojobs.net/l-eliana/auxiliar-enfermeria-residencia-3-edad-eliana/of-ie889a8b9b643cfa99eeaa6becdeb97

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà