Més de 800 corredors a la Volta a Peu de l’Eliana

10K l'Eliana

La 40 edició de la 10K se celebrarà aquest dissabte

Quaranta anys complirà aquest dissabte, 27 de juliol, la 10K- Volta a Peu de l’Eliana, que se celebrarà en el marc del XXV Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València i de la Setmana Esportiva.

Quatre dècades d’una carrera que la localitat va acollint des de 1982, sota el nom inicial de Milla Urbana, i que cada any creix en nombre de participants que no volen perdre’s l’oportunitat de competir en una de les cites més emblemàtiques de la província. Una emocionant carrera de 10 quilóemtres en el cor de l’Eliana, amb un recorregut certificat i avituallaments estratègics, ideal per a corredors de tots els nivells.

Els que desitgen participar poden inscriure’s fins a les 23.59 hores del dimecres 24 de juliol, a través de la plataforma toprun.es. Cada inscripció inclou una samarreta tècnica de disseny exclusiu i borsa de corredor. Per a aquesta ocasió s’espera una inscripció de 800 corredores i corredors.

Aquesta edició inclourà de nou la celebració d’una prova no competitiva de caràcter infantil, dissenyada per a xiquetes, xiquets i joves de totes les edats. Les proves es duran a terme a partir de les 19.00 hores a la Pista d’Atletisme del Poliesportiu; una hora abans de la cita central. Amb distàncies que van des dels 200 metres fins als 1.200 metres, aquestes carreres són perfectes per a fomentar l’esport entre les i els més menuts, que rebran una medalla i podran gaudir d’un ambient festiu i segur.

Quant a la 10K, el recorregut serà l’habitual circuit urbà de 10.000 metres, enguany amb un punt més d’avituallament a causa de les altes temperatures. L’eixida i la meta serà en les pistes d’atletisme del Poliesportiu, havent-hi trofeu per als tres primers de cada categoria, trofeu per a corredors locals masculí i femení i premi per al Club més nombrós i hi haurà una medalla de finisher per a tots els participants.

El regidor d’Esports, Vicente Zamora, ha fet valdre en la presentació de l’esdeveniment la gran faena que fan les persones voluntàries, “sense elles la prova no seria possible“. A més ha destacat el valor social dels trofeus, que en aquesta edició especial han sigut realitzats per usuaris d’un centre ocupacional de Castelló. Finalment, el regidor ha aprofitat per a convidar a totes les persones a participar i gaudir de la fi de festa amb moltes sorpreses.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà