Sergio Nieto inaugura la Setmana Esportiva de l’Eliana

La cita tindrà lloc en el poliesportiu fins al 31 de juliol

L’Eliana ha inaugurat la 51 edició de la Setmana Esportiva, la competició esportiva amb més solera de la província de València, i ho va fer de la mà del campió autonòmic de bàdminton, Sergio Nieto.

El nou vegades campió va ser l’encarregat de realitzar la tradicional encesa del peveter olímpic que dona inici a unes competicions en les quals participaran 1.500 persones i que s’estendrà fins al pròxim 31 de juliol.

Fins a 10 seran els esports que competiran els pròxims dies: atletisme, bàsquet, frontenis, futbol sala, futbol 7, jocs de taula, pilota valenciana, tenis, tenis de taula i vòlei platja. Els també coneguts com a jocs esportius, que busquen fomentar l’esport entre la població, inclouran també una classe magistral de kangoojumping i ball urbà i exhibicions esportives de bàdminton i automobilisme; a més de la participació del Club de patinatge i gimnàstica rítmica de l’Eliana.

La inauguració va comptar amb l’actuació del Dúo Ángeles, un reeixit duo cubà de patinatge acrobàtic, de l’elianer Eduard Quiñones, que el pròxim mes d’agost participarà en el mundial de ball urbà dels EUA representant Espanya i amb l’equilibrista Javier Garrido, que va realitzar un número d’equilibri de mans a més de cinc metres d’altura.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, va recordar que seran en total 14 dies d’una autèntica festa al poliesportiu municipal, focus de convivència i motiu d’orgull entre elianers i elianeres, i va animar la ciutadania a participar també com a públic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà