L’alcalde de Riba-roja recorre urbanitzacions i barris amb el programa Espai Obert

raga urbanizaciones Riba-roja

Raga reprén esta iniciativa per a explicar els pressupostos i el Pla Centinela

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga ha iniciat la seua agenda estival recorrent les urbanitzacions del terme municipal per a presentar públicament els pressupostos municipals de 2024 i el recentment aprovat Pla Centinela, en el marc del programa municipal “Espai Obert”, que va començar a caminar en 2017.

Esta campanya explicativa, d’atenció ciutadana, es va iniciar este dilluns a València La Vella i es desenvoluparà durant les pròximes setmanes en les àrees residencials de Riba-roja de Túria i seguirà durant el mes de setembre pels principals barris del centre urbà i nuclis disseminats.

En estes sessions, l’alcalde assistix acompanyat dels responsables del seu equip de Govern que major vinculació tenen amb les urbanitzacions; Medi ambient i activitats, Seguretat Ciutadana, Planificació Urbanística, Hisenda, així com el responsable de l’àrea d’Urbanitzacions i Servicis Públics, Rafa Gómez.

A través d’este format, Robert Raga mantindrà un contacte directe i personal amb els veïns i veïnes que assistisquen a la convocatòria, amb la finalitat de conéixer les demandes, suggeriments i necessitats de cada zona del terme municipal. Concretament a les urbanitzacions s’abordarà el Pla Municipal Centinela, un document tècnic dotat de recursos tècnics i humans per a fer front als incendis forestals. Així mateix es tractaran, de manera sectorial, aquelles qüestions que afecten a cadascuna de les zones.

El programa ‘Espai Obert’ té establit el següent calendari: Masia de Traver (25 de juliol), Zona Nord- El Molinet, Santa Mónica, Montealcedo, Parc Montealcedo, Entrenaranjos, Santa Rosa i El Clot de Navarrete (30 de juliol), Residencial La Reva (31 de juliol) i Els Pous (22 d’agost).

Una vegada finalitzada la ronda d’urbanitzacions, l’alcalde i el seu equip recorreran els diferents barris del centre urbà i els disseminats.Totes les xarrades es realitzaran a les 19.00 hores.

Esta campanya complementa l’acció directa que es realitza diàriament des de l’Alcaldia. En 2023, Robert Raga va atendre més de 200 veïns i veïnes i va mantindre 121 reunions amb col·lectius veïnals i associacions de diferent perfil. Després del primer de les trobades, Raga va valorar “positivament”, la reunió amb els veïns i veïnes de València La Vella , “hem abordat qüestions com la Passarel·la, una demanda històrica dels veïns i veïnes, en la qual portem treballant conjuntament per a aconseguir el seu finançament per part de l’administració autonòmica competent, i altres temes com la neteja de solars privats o el pla de seguretat davant els incendis, en el qual s’inclou l’estudi per a l’ampliació del Programa Guardian’

‘Espai Obert’ permetrà continuar prenent el pols a la ciutadania, “En 2017 decidim eixir al carrer per a explicar personalment les principals línies d’acció del pressupost municipal i també perquè els veïns i veïnes se senten escoltats i atesos”, subratlla l’alcalde, Robert Raga.

La campanya de comunicació de ‘Espai Obert’ s’ha realitzat a través de les xarxes socials municipals, l’App Riba-roja Info i mitjançant les busties personalitzades a totes les vivendes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà