Llíria renova el conveni amb el Consell per a impulsar la promoció turística

turismo lliria

Amb una dotació de 40.000 euros

El Consell ha aprovat un nou conveni de col·laboració entre la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Llíria per a la realització d’accions de promoció turística del municipi durant este any 2024.

L’edil de Turisme i Ciutat Creativa UNESCO de Llíria, Paco García, ha explicat que Turisme Comunitat Valenciana “destinarà, a través d’este acord, 40.000 euros perquè el Consistori edetàduga a terme diverses actuacions de difusió del producte turístic de la localitat a través de la música”.

En concret, ha afegit García, “el municipi ve impulsant en els últims anys diferents esdeveniments com per exemple el ‘eMe,Early Music of Edeta’, festival de música antiga que es va celebrar el mes d’abril passat i que té com a objectiu la difusió de l’important patrimoni històric de Llíria a través de la música”.

El conveni també dona suport al ‘LLUM Fest, Llíria Universal Music 2024’, que fomenta l’intercanvi de cultures a través de les músiques de tot el món i promou la col·laboració amb altres ciutats creatives de la xarxa UNESCO. Este festivals’ha celebrat durant la primera quinzena del mes juliol i s’ha dividit, en esta edició, en dos blocs temàtics, ‘Perku Off’, dedicat a la música de percussió internacional, i ‘Òpera Off,’ centrat en el gènere operístic i líric.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà