El 9 de setembre donaran inici les classes en el nou institut Camp de Túria

IES Camp de Túria

L’Ajuntament de Llíria recepciona les obres del centre

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el regidor d’Infraestructures Educatives, Paco García, juntament amb el director general d’Infraestructures Educatives de la Generalitat, José María Larena, i membres de la corporació municipal i equip directiu del centre, han assistit esta setmana a l’acte de recepció de les obres de construcció del nou IES Camp de Túria, uns treballs que han sigut realitzats per l’empresa Bertolín i que després de dos anys han conclòs.

Per a Garcia, “el compromís de la Corporació amb la modernització de les instal·lacions i la creació de nous equipaments públics ja és una realitat. Quasi 40 anys després tenim un nou Institut d’Ensenyaments Secundaris i Batxiller; i en breu també un nou col·legi de Primària en la zona de Mura”.

El regidor de Compromís assenyala que este nou institut ha sigut possible gràcies al Programa EDIFICANT, una iniciativa de col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat que ha donat uns grans resultats, ja que sense el qual esta nova instal·lació no s’haguera pogut materialitzar.

Les obres, que han sigut complexes per la seua ubicació en una zona arqueològica, s’han demorat un poc més del que es preveu. Però, al final el resultat que es volia obtindre s’ha pogut executar, desenvolupant totes les unitats educatives, esportives, de servicis, d’eficiència energètica i accessibilitat que havien previstes, a més de poder integrar una part de patrimoni històric que es podrà visitar i s’ha conservat i documentat.

L’alcalde de Llíria ha destacat la necessitat d’estes noves instal·lacions, “les quals eren una reivindicació històrica de la comunitat educativa i un compromís de la Corporació Local, el qual s’ha executat satisfactòriament per a l’ús i gaudi de les pròximes generacions d’estudiants que passaren per este nou centre educatiu”.

És una satisfacció, afig Miguel, el poder posar a la disposició de la ciutat de Llíria i de les poblacions del Camp de Túria que aporten alumnat a este nou centre, l’haver pogut desenvolupar esta gran inversió i dotar a la capital edetana d’un edifici modern i ben equipat perquè el pròxim dia 9 de setembre es puga iniciar un nou curs i una nova etapa en l’IES Camp de Túria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà