Naix l’ecoparc de proximitat operatiu 24 hores els 365 dies

cartel eliana

En l’aparcament de Corts Valencianes

A partir d’ara, els veïns de l’Eliana disposen d’un servei ampliat. El Consorci València Interior ha instal·lat un ecoparc de proximitat en l’aparcament de l’avinguda de les Corts Valencianes. Un servei que amplia l’horari per al correcte reciclatge de residus i que estarà operatiu 24 hores al dia, els 365 dies de l’any.

D’aquesta manera, es millora el servei d’ecoparc mòbil que visita l’Eliana dues vegades al mes. En aquest sentit, aquest ecoparc de proximitat permetrà el reciclatge en una major franja horària, contribuint així a la cura del medi ambient.

Per a poder utilitzar aquest servei és necessari acudir amb la targeta de El Meu Compte Ambiental; d’aquesta manera la ciutadania podrà acumular punts i bonificar-se en la taxa anual d’una reducció en el rebut.

Els residus que poden depositar-se en aquest ecoparc de proximitat són xicotets electrodomèstics, roba i calçat, piles i bateries, olis comestibles, aerosols i bombetes. “Ampliem i millorem els serveis perquè la ciutadania puga reciclar i depositar els residus qualsevol dia de l’any i a qualsevol hora”, ha explicat la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà