Detingut un traficant de drogues al centre de Llíria

drogas lliria

La vivenda estava a nom d’una empresa

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació JOAB, ha detingut a un home de 44 anys i nacionalitat espanyola que havia establit un actiu punt de venda de drogues en el centre de Llíria.

Dins del pla de lluita contra el comerç minorista de drogues, diversos agents van detectar un punt del nucli urbà de Llíria que havia vist augmentar la seua afluència en horari nocturn.

Davant la sospita que poguera trobar-se en les proximitats algun punt de venda de droga els investigadors van realitzar un operatiu per a comprovar-lo.

L’operació JOAB en un primer moment va tractar d’identificar a possibles persones que pogueren estar realitzant alguna activitat delictiva de comerç de drogues. Els agents es van adonar que residents realitzaven labors de vigilància i alertaven de la presència de la Guàrdia Civil.

Els investigadors, a través de protocols de contra-vigilància, van aconseguir despistar a aquestes persones i van identificar tant el punt concret on podia estar produint-se el sovintege de drogues com a una persona responsable.

Es tractava d’un habitatge a nom d’una empresa que no estava fent ús aparent de la mateixa per a l’activitat comercial.

També es va esbrinar que l’autor dels fets emprava els seus familiars que residien en els voltants, inclosos els seus fills menors d’edat, per a alertar-li de l’aproximació de les patrulles.

Finalment, es va practicar una entrada i registre a l’interior de l’immoble i es va verificar que estava sent utilitzat com un punt de venda de drogues.

En el seu interior es van trobar 20 grams de cocaïna i 50 de marihuana, a més d’elements que van permetre acreditar l’autoria dels fets i demostraven completament l’activitat delictiva.

Al únic detingut se li imputa un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 7 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà