El PP exigeix la recuperació de l’església del Bon Pastor

iglesia del Buen Pastor Llíria

Fa dos anys que es va signar el conveni

La regidora del grup popular a l’Ajuntament de Llíria ha exigit al Govern del PSOE i Compromís-MOVE que complisca el seu compromís i redacte el Pla Director de l’església del Bon Pastor i invertisca, a través de les ajudes que rebrà de les diferents administracions, en la seua recuperació i posada en valor.

Subiela s’ha pronunciat d’esta manera en al·lusió al conveni que l’alcalde de Compromís, Joanma Miguel, va signar en 2022 amb la Parròquia de Nostra Senyora de l’Asunción perquè s’invertisca a l’Església del Bon Pastor, atés que és un temple que s’inclou en les visites turístiques del municipi.

La dirigent popular ha lamentat que “fa dos anys que es va signar el conveni i el Govern del PSOE i Compromís-MOVE no ha fet absolutament res a l’Església del Bon Pastor”.

Així, ha advertit que “la seua inacció estos últims anys demostra que no hi ha cap prioritat per a recuperar este antic hospital medieval de finals del segle XIII”.

La regidora popular ha assegurat que “és sorprenent que el PSOE i Compromís-MOVE s’abstingueren en la moció presentada pels populars, quan esta proposta recull el seu compromís en un conveni signat pel propi alcalde” i ha afegit que “el PP no cessarà en la seua obstinació fins que les inversions arriben al patrimoni de la nostra ciutat”.

No es destina ni un euro

Així mateix, ha assenyalat que “Llíria rebrà del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2,5 milions d’euros; del Fons de Cooperació de la Generalitat i la Diputació de València 732.014 euros i dels fons europeus per a patrimoni 2,7 milions d’euros i amb tota esta pluja de diners el Govern del PSOE i Compromís-MOVE no destina ni un euro a l’Església del Bon Pastor, a pesar que el seu compromís està per escrit”.

La regidora popular ha assegurat que “les administracions tenen la responsabilitat de protegir i recuperar el nostre patrimoni històric i promoure i difondre les nostres arrels com a poble, per tant, el PSOE i Compromís-MOVE no tenen excuses per a invertir a l’Església del Bon Pastor, situat a la zona de la Vila Vella”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà