La Diputació millora sis carreteres de Camp de Turia, la Serranía, l’Horta i Camp de Morvedre

carreteras Diputación

Amb un pressupost de 4,2 milions, les obres estaran acabades en huit 8 mesos

La Diputació de València donarà inici este estiu al procés de millora i reforç del ferm de sis carreteres que se situen a les demarcacions de Bétera-Serra i de Villar del Arzobispo.

La diputada de Carreteres, Reme Mazzolari, explica que “en la gestió de la xarxa provincial, tan important és dissenyar noves carreteres i millorar traçats com mantindre les carreteres en les millors condicions de conservació”, i recorda que “l’estat del fermés un dels elements que més impacta sobre la seguretat de les carreteres”.

“Les actuacions previstes -continua Mazzolari- estaran finalitzades en un termini màxim de huit mesos, millorant així les comunicacions de quasi una desena de termes municipals de la província en un procés global que compta amb un pressupost superior als 4 milions d’euros”.

Mazzolari subratlla que “a més d’este tipud’actuacions, les quals es contracten amb empreses externes per l’envergadura dels treballs, cal posar en valor la labor que realitzen dia a dia les brigades de conservació de la Diputació, que duen a terme un control exhaustiu de l’estat de les vies que componen la xarxa provincial” i recorda que “cada quilòmetre de carretera de titularitat provincial és revisada, com a mínim, una vegada a la setmana; cosa que permet que el personal tècnic de l’àrea puga actuar amb la màximadiligència ja que té coneixement en temps real cada incidència que ocorre”.

Sisactuacions previstes

Les obres de millora i reforç de ferm incloses en este conjunt d’actuacions han començat ja en la carretera CV-315, que unix València i Nàquera per Moncada. Els treballs, que s’executaran en dos fases, es concentraran entre els punts quilomètrics 0 al 3 i 4 al 6,2; afectantels termesde València, Moncada i Alfara del Patriarca.

El mes de setembre donarà principi la intervenció en la CV-327 d’accés a Algar de Palancia des de A-23, en el tram d’Algímiad’Alfara a Alfara de la Baronia, des del quilòmetre 0 al 2,5.

En Riba-roja es duran a terme dos actuacions. La primera comença este mes d’agost, entre elspunts 0,7 i 1,2 de la CV-336; i la segona, en la glorieta situada en el quilòmetre 0 de la carretera CV-374, s’executarà el mes de novembre.

En octubre s’iniciaran les obres en Andilla, entre els punts quilòmetres 6,2 i 12 de la carretera CV-341 que unix este municipi amb Villar del Arzobispo, a Andilla; i al novembre es reforçarà el ferm en la carretera CV-395 de Requena a Villar del Arzobispo, en el terme de Chulilla; des del quilòmetre 34 al 36,4.

Característiques dels treballs

En les sis actuacions està previst realitzar la millora i reforç del ferm de la carretera, mitjançant l’execució d’una nova capa de rodadura, previ al sanejament i reparació de les zones deteriorades. Aixímateix, es reposarà la senyalització horitzontal existents.

Altres treballs inclosos en una o diverses carreteres consistixen, entre altres aspectes, en la reposició dels passos per als vianants i els reductors de velocitat existents, executant nous passos en els punts que s’ha considerat necessaris; així com la millora del drenatge mitjançant l’execució de noves obres i cunetes de formigó.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà