El servei de recollida de mobles i estris de l’Eliana es pot utilitzar amb cita prèvia

Els operaris passen a arreplegar-los en el dia indicat

Els veïns de l’Eliana disposen d’un servei gratuït de recollida de mobles i estris que permet la possibilitat de deixar-los a la porta de casa i els operaris passen a arreplegar-los. Es tracta d’un servei més per a facilitar el correcte depòsit i reciclatge
dels diferents materials que ja no utilitzem.

És imprescindible concertar cita prèvia per a poder utilitzar aquest servei. És necessari telefonar al número de telèfon gratuït 900 100 310 per a comunicar la necessitat d’utilitzar el servei.

També es posa a la disposició de la ciutadania el telèfon de Serveis Municipals de l’Ajuntament de l’Eliana el 962 758 030 ext. 335.

No s’arrepleguen electrodomèstics o aparells elèctrics que funcionen amb motor, bateries, piles o similars. Aquests residus ha de depositar-los cada ciutadà en l’ecoparc existent al carrer de Tuéjar. Tampoc sanitaris, pises, enderrocs o similars. El pes màxim per recollida és de 50 kg i el volum màxim total, de 3×3.

Una vegada programada la recollida del moble o l’estri, s’ha de depositar el que volem que arrepleguen a la porta del domicili a partir de les 21 hores del dia anterior i no s’han de deixar els mobles o estris al voltant dels contenidors.

“Aquest servei, molt demandat per la ciutadania, ens ajuda a continuar reciclant i depositant el que ja no utilitzem en el lloc corresponent”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Cristina Díaz.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà