Rècord de participants en la Legua de Sant Antoni de Benaixeve

legua SAB

Jordi Ripoll i Sonia Martínez guanyen la prova

Més de 500 corredor es van sumar a la XXVI Legua Sant Antoni de Benaixeve, una prova esportiva que va quedar prop de triplicar les inscripcions dels anys anteriors.

La trobada va arrancar a les 19 hores amb diverses carreres per a les categories infantils dins del camp de futbol municipal i a les 20 hores l’alcaldessa Eva Tejedor va donar el tret d’eixida a la trobada des del mateix camp de futbol.

Resultats de la prova
En la categoria masculina, el primer a arribar a la meta va ser Jordi Ripoll Ramírez (Club Vicky Food Athletics), seguit d’Eric Soler Monzó (C.E.A. Bétera) i Diego Gasent Capuz (C.A. Silla).

En categoría femenina, la primera corredora va ser Sonia Martínez Aihara, del C.A. Correliana, seguida de Carolina Fauli Navarro, del C.A. Vilamarxant, i en tercer lloc va quedar Andrea Torrent (Escola del Corredor Paco Milà).

El podium local masculí el van ocupar Rubén Guijarro Baztán del Redolat Team, Victor Valls Morales (independent) i Victor Palacín Domínguez (independent).

En categoria local femenina les primeres a completar la Legua van ser Sonia Martínez Aihara, del C.A. Correliana, Susana Navarro Gisbert, del C.E.A Bétera, i Inmaculada Pérez Lance, del Edeta de Llíria.

El regidor d’Esports, Salvador Barberá, ha assegurat que “és un orgull albergar esta important prova esportiva, que no sols és un esdeveniment de gran rellevància en el calendari de la competició, sinó també una oportunitat única per a destacar els valors que l’esport representa, així com la capacitat d’unir a tota la nostra comarca” i ha agraït “a totes les entitats col·laboradores i patrocinadores que l’han fet possible”.

Tejedor ha destacat que part del èxit de participació és resultat de la decisió d’este Ajuntament de fer gratuïtes les inscripcions i assumir els costos de la prova. “Este equip de govern té clar que s’ha d’acostar l’esport a la ciutadania” i per això “s’ha apostat per donar un canvi de rumb a esta àrea, després de anys de desídia municipal”.

La alcaldesssa ha recordat actuacions importants dutes a terme en l’últim exercici com “les reparacions d’algunes instal·lacions esportives, la cessió dels locals als clubs o l’obertura de la piscina coberta”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà