Troben mort al veí de Llíria desaparegut a Sagunt

desaparecido lliria

El cos sense vida de José Luis Escrig va ser trobat divendres passat

La Guàrdia Civil investiga les circumstàncies de la mort del veí de Llíria de 34 anys, José Luis Escrig, que estava desaparegut des del passat 1 d’agost i el cos del qual sense vida es va trobar aquest divendres a Sagun.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació sobre l’aparició del cadàver del jove i fonts consultades per InfoTúria.com han precisat que el cos no presentava signes de violència però que es trobava en avançat estat de descomposició.

Tot indica que va morir al poc temps de desaparéixer, ja que l’estat en què es trobava el cos ha obligat a realitzar proves per a la seua identificació.

La troballa del cadàver es va produir, segons han precisat aquestes mateixes fonts, el passat divendres prop del lloc on es va perdre la pista de José Luis, en una zona pròxima a l’estació des d’on va telefonar a la seua família per a dir que volia agafar un tren i tornar a casa.

La seua família va denunciar la seua desaparició al no tornar a casa i va dir que necessitava medicació, ja que patia epilèpsia.

Segons fonts pròximes a la familia, el jove havia ingressat en un centre pròxim a Sagunt de manera voluntària, del qual va marxar l’endemà. Va serquan va va realitzar l’última telefonada a la seua a la seua família per a comunicar-los que anava a agafar el tren i tornar a Lllíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà