L’Orquestra Panorama aterra a Riba-roja el 20 d’agost

Panorama

El concert gratuït se celebrarà en ‘Pacadar’

Els festers de ‘Fadrins’ en col·laboració amb l’Ajuntament de Riba-roja de Túria es preparen per a acollir el pròxim 20 d’agost a la popular Orquestra Panorama en les noves instal·lacions a l’aire lliure de l’antiga fàbrica de ‘Pacadar’, a partir de les 23.30 hores, un dels majors espectacles musicals i xous audiovisuals del país.

El concert de tres hores de duració, es durà a terme a l’aire lliure sota un important dispositiu de seguretat per a gaudir d’una nit musical per a tota la família, segons ha explicat l’alcalde de Riba-roja Robert Raga, qui ha informat que serà el primer concert d’agost que el grup done a la Comunitat Valenciana.

Des de ‘Fadrins’ asseguren que l’ambient serà “excepcional” i comptarà amb barres de beguda, espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda, punts violeta i zona d’aparcament pròxim fins a completar aforament, a més d’entrada gratuïta.

L’Orquestra Panorama és una de les més conegudes i seguides del nostre país, després de 30 anys oferint espectacles per tota la península, arriba a Riba-roja de Túria després de visitar diverses ciutats espanyoles amb la seua espectacular I Tour 2024. El grup compta amb prop de vint artistes que permeten un xou de música amb ball, acrobàcies i jocs de llum per prop de tres hores, amb un repertori actualitzat i entretingut.

El concert s’emmarca dins de la setmana gran de ‘Fadrins’ de Riba-roja, que s’ha iniciat el dijous 15 d’agost amb l’entrada de la murta i es prolongarà fins al dia 25 amb festes nocturnes però també activitats diürnes com a tornejos de futbol, de cartes, també tributs i tardeos. En concret, el dia 20 d’agost el concert de l’orquestra Panorama vindrà precedida de la popular cercavila de disfresses que començarà a les 20.30 hores.

Zona antiga fàbrica “Padacar”

Es tracta del primer esdeveniment públic que l’Ajuntament de Riba-roja ha autoritzat en l’antiga fàbrica de ‘Pacadar’. Un terreny de 50.000 metres quadrats que el consistori ha adquirit per a la implantació de la major zona sociosanitària, esportiva i cultural de tota la comarca i que albergarà en els pròxims anys, el nou centre de salut, una residència per a persones majors i amb diversitat funcional i instal·lacions esportives i culturals.

Actualment este espai públic està sent rehabilitat amb la instal·lació recentment completada de lluminària pública, aplanament del terreny i condicionament general amb accessos i voreres que permeten fins a la construcció dels nous servicis, acollir “de manera excepcional” esdeveniments públics com el que es donarà per a la setmana de ‘Fadrins’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà