L’Ensemble ‘Llíria City of Music’ gira per Corea del Sud

Cartell de l'Ensemble Llíria City of Music

José Miguel Rodilla dirigirà l’agrupació

En esta ocasió els músics llirians baix la direcció del mestre José Miguel Rodilla realitzaran set concerts, participant en festivals de música arreu del país asiàtic. Estos concerts tindran lloc en sales de concerts de la capital Seül, en l’Auditori de Sejeon i formant part del Daejeon International Music Festival com a concert de cloenda de la gira.

Este divendres, l’ensemble ‘Llíria City Of Music‘ culmina la seua gira internacional amb una visita a diversos auditoris de Corea del Sud, on tenen previstes diverses actuacions, tant el grup en solitari com acompanyant agrupacions del país coreà. 

En esta ocasió, l’agrupació incorpora la dansa espanyola en el seu quadre artístic, amb dos joves ballarines que acompanyen a l’ensemble en el seu repertori musical.

Enclavada en el cor de Corea del Sud, Daejeon emergeix com un focus de festivals culturals, sent amfitriona del Festival de Música Daecheongho Daedeok en 2024. Este esdeveniment promet ser una mescla harmoniosa de música, cultura i bellesa escènica, oferint una experiència inoblidable a tots els assistents

Segons explica el regidor d’Ensenyaments Artístics i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, l’agrupació edetana, formada per músics de les dos societats musicals, conduïda sota la batuta del prestigiós director internacional i músic llirià, José Miguel Rodilla, estarà recórreguen el país dels dies 16 al 25 d’agost.

La gira és el segon projecte musical d’internacionalització de la música edetana amb Corea del Sud, una fita que s’emmarca dins dels objectius recollits en el Pla Estratègic de Ciutat Creativa UNESCO 2024-2027, on es manté una col·laboració estreta amb altra ciutat coreana Creativa de la UNESCO, com és DAEGU, per poder materialitzar nous intercanvis musicals.

García senyala que, a través de la xarxa de Ciutats Creatives o Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, la Ciutat de Llíria ha pogut obrir diversos canals de participació i col·laboració dins l’esfera musical, on la música edetana pot estar present als millors auditoris tant nacionals com internacionals, exportant el talent dels nostres professionals a diversos indrets del món.

El programa escollit per als diferents concerts comptarà amb obres de compositors també internacionals com Bach, Weber, Mozart, Ravel, Bizet, Falla i Granados.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà