Olocau millora els camins de Sentig i del Portixol i en la senda del Puntal dels Llops

Camí del Sentig

Els treballs han sigut subvencionats per la Diputació de València

Al llarg del primer semestre d’enguany, l’Ajuntament d’Olocau ha executat diferents actuacions en matèria de condicionament de camins i sendes que han sigut finançades amb una subvenció de la Diputació de València de 56.548,87 euros del pla ‘Reacciona Fase II. Gestió forestal sostenible i prevenció d’incendis forestals 2022’.

Així, pel que fa a gestió forestal sostenible, s’han realitzat treballs de conservació, manteniment i aprofitament forestal mitjançant la reparació d’elements de la xarxa viària en el Camí de Sentig i la millora del ferm i de la seguretat de la senda del Puntal dels Llops.

Quant a la prevenció d’incendis forestals, s’ha construït una llosa de formigó en un tram de pendent del Camí de Sentig i s’ha dut a terme la reparació de guals i d’un tram de pendent del Camí del Portixol.

En paraules de l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, estes actuacions “tenen una gran importància, ja que ens permeten continuar adequant els camins de la nostra localitat per a millorar la seua seguretat i facilitar les tasques dels equips d’extinció d’incendis”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà