Lola Caballero (SOS Bétera), al Campionat del Món de Austràlia

lola caballero betera

Es una de les sis espanyoles seleccionades  

Lola Caballero, veïna de Bétera i esportista del club local SOS Bétera, partirà a Austràlia en les pròximes hores després de ser seleccionada per al Campionat del Món de Salvament i Socorrisme.

L’alcaldessa Elia Verdevío, l’ha rebuda per a desitjar-li sort en aquest Mundial que se celebra del 26 d’agost al 2 de setembre a la ciutat australiana de Gold Coast, considerada el bressol del salvament i el socorrisme.

“És un orgull rebre hui ací a Lola Caballero, una esportista a la qual hem vist créixer esportivament i la qual ens ha regalat moltes alegries amb cada victòria aconseguida”, ha destacat l’Alcaldessa.

Caballero forma part de la Selecció Espanyola, composta únicament per sis integrants de tot el país. El combinat nacional participarà en aquest Campionat Mundial competint, Caballero, en la categoria Absoluta. “Que entre les 6 espanyoles estiga Lola és una satisfacció per al poble de Bétera”, ha assenyalat la primer edil.

La modalitat de salvament i socorrisme a més estarà inclosa, per primera vegada, en el programa dels Jocs Olímpics de Brisbane 2032 com a esport convidat, un al·licient per a Lola Caballero que, després de finalitzar el Campionat, continuarà a Austràlia convidada per un club local i viurà una apassionant experiència esportiva i personal entrenant també amb la vista posada a classificar-se per als World Games de 2025 en Chengdú (Xina).

Un somni que l’alcaldessa confia “es farà realitat i per al qual compta amb el suport de l’Ajuntament de Bétera”. A més de signar en el llibre d’honor del Consistori, Lola Caballero ha rebut de mans d’Elia Verdevío una bandera de Bétera “perquè onege en terres australianes i sempre porte al seu poble amb ella”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà