Benissanó dona inici a les Festes Patronals

Hui, l’històric Castell de Benissanó es converteix en l’epicentre de la celebració en donar principi oficialment les Festes Patronals 2024 en honor a la “Mare de Déu del Fonament” que finalitzaran el pròxim 10 de setembre. Aquest acte, organitzat per l’Ajuntament de Benissanó i els Clavaris de Sant Josep, en col·laboració amb diverses associacions i penyes locals, marca l’inici d’unes setmanes repleta d’activitats culturals, religioses i festives que uniran a tota la població.

El Pregó, que serà pronunciat entre l’Alcaldessa de Benissanó, el Clavari Major de “San José” i les Reines de les Festes, convidarà a tots els habitants i visitants a participar en aquestes festivitats tan arrelades en la tradició i la devoció local. La imatge de la “Mare de Déu del Fonament” presidirà els actes religiosos, mentre que els carrers del poble s’ompliran de color, música i alegria amb la participació activa de les penyes i col·lectius de Benissanó.

Les Festes Patronals inclouen un ampli programa d’esdeveniments que van des de processons, misses i ofrenes florals, fins a activitats lúdiques com a revetles, bous al carrer, cordà i espectacles. “Tot això sota la coordinació de l‘Ajuntament i els Clavaris de Sant Josep, que han treballat àrduament perquè aquestes celebracions siguen un reflex del fervor i la unió del poble de Benissanó segons declaracions del Regidor de Festes, Rafa Navarro.

L’Ajuntament de Benissanó convida a tots els veïns i visitants a gaudir d’aquesta setmana de festes, que no sols honra a la patrona del municipi, sinó que també enforteix els llaços de comunitat i manté visca l’essència cultural del poble.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà