Llíria prepara un accés provisional a la ronda de Mura des de la rodona del Trencall

El nou vial es farà a través de la UE-14 i servirà per a millorar la ronda de Mura i l’accés al Nou Institut Camp de Túria

Des de l’ajuntament de Llíria s’està executant un accés provisional fins que es desenvolupe completament el Programa d’Actuació Integrada de la UE14 en la zona de Barbasequia, a la zona d’accés a Mura pel carrer València.

Este nou vial indica el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, té com a finalitat dotar d’una millor accessibilitat a esta zona de la Ciutat i obrir una ronda que circumval·le la part Nord-est de Llíria des del carrer del Trencall a través de la rodona que interconnecta en el carrer de València.

Així, indica García, es podrà accedir més fàcilment a la ronda de Mura/Bétera i a les noves Infraestructures Educatives que albergarà este barri, com són el nou IES Camp de Túria (que obrirà les portes el pròxim dia 9 de setembre) o el futur CEIP n3 que està en fase de construcció.

Les obres s’executaran en les pròximes setmanes i l’accés estarà disponible completament en passar les Festes de Sant Miquel i alliberar la zona del recinte firal que s’ubica temporalment a este espai entre de la UE-14 i Mura.

Una volta obert este nou accés a la ronda de Mura/Bétera, es reordenaran també les direccions dels carrers adjacents a Mura des del carrer València, amb l’objectiu de millorar la visibilitat i accessibilitat a les vies de major dimensió i trànsit.

Per la seua part, l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, assenyala que esta és una més de les obres que el consistori està desplegant per millorar la mobilitat urbana en els diferents barris i urbanitzacions del municipi. També està prevista ara principi de setembre una actuació de millora en la pintura viària i senyalització dels entorns dels centres educatius i de les principals vies d’accés a la Ciutat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà