La Unió Musical de Llíria proclama a la seua regina de la música

Ana Oller Peris serà la àxima representant de la societat edetana

La Unió Musical de Llíria celebrarà aquest dissabte la gala de proclamació de la Regina de la Música i Unionera Major 2024, títol atorgat aquest any a la jove unionera Ana Oller Peris qui, acompanyada per la seua cort d’honor composta per Anna Ausina Taroncher, María Carrion Bernad, Angela Gevorgyan Knyazyan, Olga González Tort, Sofia Palomeque Rodrigo i Marina Tomás Garzón, les xiquetes Ainhoa Roger Zaragozà i Anita Gevorgyan Knyazyan i el xiquet Jaume Gil Ramírez, representaran la Unió durant tot un any.

Per a aquest esdeveniment, la Junta Directiva de la Unió Musical ha nomenat Francisco Teruel Machí, diputat provincial de cultura i alcalde de Benimodo, com a Mantenidor de la Reina de la Música i Unionera Major.

Distinció música nova 2024

El mateix esdeveniment és l’escenari per al lliurament de les distincions Música Nova d’aquest any, atorgades a Daniela González Almansa, presidenta de la FSMCV; Antoni Ros Marbà, director d´honor de la Unió; i Pablo Sánchez Torrella, que va estar al comandament de la Banda Simfònica durant 16 anys, aconseguint huit primers premis al CIBM Ciutat de València.

Les distincions Música Nova busquen reconèixer el treball i la contribució de persones o institucions que destaquen per la seua excel·lent tasca en l’àmbit de la música, l’art, la cultura o l’educació, compromeses amb la preservació i la difusió del llegat musical, artístic i cultural, així com amb la promoció de l’educació en els camps d’acció respectius, promovent sempre els valors i els principis de la Unió Musical de Llíria.

Concert de la Banda Simfónica

En el primer concierto tras obtener el primer premio en el CIBM 2024, el director Vicente Balaguer Doménech y la Banda Sinfónica Unió Musical ofrecerán un homenaje a sus reinas, presentando y estrenando dos pasodobles dedicados a Amparo Puchol, reina saliente, y Ana Oller, Reina 2024.

Estas composiciones son creaciones de dos jóvenes músicos de la Unió, Carlos Miguel Pascual Górriz y Álvaro Gorrea Veintimilla.

El concierto concluirá con una selección musical que invita a soñar en una velada cargada de emociones y sentimientos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà