Detingut a Vilamarxant una persona per tràfic d’estupefaents durant les festes

Els operatius policials de les festes patronals conclouen després de dues setmanes marcades per l’augment dels controls

A poques hores de donar per acabades les festes patronals, les forces i cossos de seguretat de Vilamarxant donen per conclosos els dispositius especials de seguretat que han estat en marxa al llarg de les últimes dues setmanes.

Dissabte passat 24 d’agost, la Policia Local de Vilamarxant va dur a terme una detenció per un delicte contra la salut pública i tràfic d’estupefaents. Durant l’operatiu de protecció i seguretat dels actes festius, i mentre es trobaven en les proximitats d’un local d’oci de la localitat, els agents van observar la conducta sospitosa d’una persona després d’advertir la presenta de la Unitat Canina en la zona. Després d’intervindre l’establiment, un dels cans va localitzar i va marcar una bandolera, la qual cosa va encoratjar el registre on es van trobar diferents tipus d’estupefaents. L’operatiu va concloure amb la confiscació de 9g de cocaïna rosa, 8g de cocaïna, 4g de metamfetamina i 14 pastilles (MDMA), així com amb la detenció in situ del subjecte en qüestió.

D’aquesta manera, els dispositius de seguretat previstos per a donar cobertura a les celebracions i les diferents intervencions policials han finalitzat i les dades facilitades per la Policia Local del municipi revelen el següent balanç: múltiples denúncies per faltes de respecte a les autoritats, 4 actes per confiscació d’armes blanques, 19 denúncies per consum o tinença de drogues en la via pública, 10 denúncies per vulnerar la Llei de Festejos Taurins (entre aquestes, la presència de menors de 16 anys o la participació sota els efectes de l’alcohol), 4 denúncies per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, i 1 detingut per delicte contra la seguretat viària i 1 detingut per delicte contra la salut pública per tràfic d’estupefaents.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà