Rafa Mir, sense passaport i amb ordre d’allunyament

Un veí de Torre En Conill va telefonar a la Policia de Bétera en sentir crits

El futbolista Rafa Mir ha eixit aquesta vesprada dels jutjats de Llíria en llibertat provisional però investigat per un delicte d’agressió sexual amb accés carnal i amb mesures cautelars com la retirada del passaport, una ordre d’allunyament de 500 metres i la prohibició de contactar amb les dues dones que li van denunciar a ell i al seu amic i futbolista Pablo Jara.

Segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, cap de les parts personades en el procediment va sol·licitar la presó preventiva per als arrestats.

En el cas del jugador del València cedit pel Sevilla, la titular del Jutjat d’Instrucció número 8 va establir també dins d’eixa sèrie de mesures l’obligació que el jugador murcià acudisca a signar setmanalment a seu judicial i la prohibició d’abandonar Espanya.

Jara està investigat per un delicte d’agressió sexual sense accés carnal i un altre de lesions. Igualment té també una ordre d’allunyament de 500 metres, la prohibició de contactar amb les denunciants i ha d’acudir a signar els dies 1 i 15 de cada mes, encara que podrà fer-ho en seu judicial a Múrcia, on resideix.

Mir i el seu amic i també futbolista Pablo Jara van ser detinguts després de presentar denúncia dues dones diumenge passat. Segons van assegurar les denunciants, després de conéixer-se en una discoteca es van traslladar a casa del futbolista on el jugador del València hauria agredit sexualment a una d’elles, mentre que Jara, segons el relat al qual va poder accedir EFE de fonts de la investigació, hauria realitzat tocaments i donat una #punyada a l’altra després de negar-se a tindre relacions sexuals amb ell.

Mir va abandonar aquest dimecres el jutjat de Llíria en un cotxe conduït pel seu pare poc abans de les sis de la #vesprada i sense fer declaracions. Quatre hores abans havia entrat detingut després d’haver passat dues nits en la caserna de la Guàrdia Civil de Patraix. En la seua compareixença davant la jutgessa, va reconéixer que va mantindre relacions sexuals amb la denunciant però va defensar que van ser consentides.

En l’atestat policial, al qual van tindre accés El Mundo i L’Espanyol, la dona que va denunciar a Mir va assegurar que li va agredir sexualment després d’haver-la tancat en un bany al costat de la piscina.

A més totes dues dones van denunciar que, després d’eixos fets, i després d’aconseguir escapolir-se dels futbolistes, aquests els van tirar de la casa en roba interior i els van tirar la resta de les seues vestimentes per damunt de la tanca.

Un veí de la urbanització va telefonar a la Policia de Bétera en sentir crits i veure a les dues dones desorientades i al carrer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà