15.000 persones van gaudir de la Torre del Virrei i la Terrassa d’Estiu a l’Eliana

Estiu a la Torre i Cinema d’Estiu tanquen temporada

Dissabte passat, 31 d’agost, i el diumenge 1 de setembre, van tancar temporada a l’Eliana el festival Estiu a la Torre i Cinema d’Estiu, respectivament. El balanç, un any més, torna a ser positiu ja que prop de 15.000 persones van gaudir de manera massiva de 9 dels 10 concerts programats a la Torre del Virrei, el primer va haver de ser suspés per la pluja, i del les 53 projeccions programades de 22 pel·lícules en total.

Estiu a la Torre va congregar quasi 3.000 espectadors enfront de l’escenari de l’emblemàtic edifici històric de la localitat. Quatre dels actes van penjar el cartell de no hi ha entrades: el concert de l’Escola Coral del 28 de juny; el de La Ron-dalla que va amenitzar la Nit de Sant Elies el 20 de juliol; el d’Esmar Jazz Ensemble del 24 d’agost; i la XXIII edició de Pinceladas Flamencas que tancava el cicle el 31 d’agost.

Quant a Cinema d’Estiu, es dona la circumstància que enguany no s’ha hagut de suspendre cap projecció per la pluja, com era habitual en anteriors edicions. La taquilla va ascendir a 12.000 localitats en una temporada en la qual el nombre de projeccions ha disminuït respecte a les anteriors.

Les pel·lícules triomfadores d’enguany, les que millor resultat de taquilla van obtindre, van ser “Del Revés 2”, projectada el primer cap de setmana d’agost, i “Gru 4. Mi villano favorito”, oferida el segon cap de setmana del mateix mes. Ambdues van completar l’aforament en les tres sessions amb les quals comptaven respectivament, llançant un total de 1.650 entrades venudes cadascuna.

Cal destacar també “Padre no hay más que uno 4”, l’últim lliurament de Santiago Segura èxit de taquilla aquest estiu de 2024. D’aquesta pel·lícula es van fer cinc sessions i, encara que només va vendre totes les entrades en la primera, va aconseguir un total de 1.771 localitats. Aquestes dades confirmen l’èxit que el cinema familiar de cap de setmana està tenint entre el públic de l’Eliana.

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha declarat que la música i el cinema “són dos dels pilars essencials de l’oferta cultural del municipi, sempre ho han sigut, i continuarem apostant per totes dues activitats en el futur”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà