Olocau: Taula redona ‘Revisitant el llegat de Teobert Maler en terres maies’

En el marc de l’exposició ‘EspaisSagrats. El redescobriment de les ciutats maies al segle XIX: Teobert Maler a la Península de Yucatán’ (oberta fins al 15 de setembre, de dimecres a diumenge, en horari de 9 a 15 hores, a la sala de l’Aljub de la Torre de Pardines), tindrà lloc, el dia 12 de setembre, en el Saló d’Actes Vila d’Olocau, una taula redona que abordarà en profunditat la tasca realitzada per Teobert Maler, la seua influència i la importància dels seus documents per a conéixer millor la civilització maia.

Sota el títol ‘Revisitant el llegat de Teobert Maler en terresmaies’, l’esdeveniment comptarà amb la participació d’experts com Gaspar Muñoz, Cristina Vidal o Núria Feliu, els qui oferiran diferents ponències sobre el paper fonamental que va exercir l’arquitecte i fotògraf austríac i alemany al segle XIX amb els seus treballs.

L’acte està organitzat per la Universitat de València i l’Ajuntament d’Olocau dins del programa Universitat-Societat i hi col·laboren la Diputació de València i Caixa Popular.

Hi haurà entrada lliure fins a completar l’aforament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà