L’Orquestra de la Comunitat Valenciana visita Llíria amb James Gaffigan com a director musical

La formació titular de Les Arts inicia l’activitat de la temporada 2024-2025

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) i el seu director musical, James Gaffigan, visitaran este mes de setembre les localitats de Torrent (dia 12), Llíria (dia 13) i Cullera (dia 14) dins de la gira ‘Les Arts amb tu’, que té com a propòsit acostar l’activitat lírica i musical a totes les localitats de la Comunitat.

Gaffigan i la formació titular de Les Arts reprenen la seua activitat el dijous, 12 de setembre, a Torrent en un concert realitzat en col·laboració amb la Diputació de València, després d’un estiu intens en el qual l’OCV i el mestre novaiorqués han rebut l’elogi unànime de la crítica nacional per les seues actuacions en els festivals espanyols de més prestigi.

Després de la brillant inauguració del Festival Internacional de Santander el passat 3 agost, l’agrupació ha sigut un dels reclams principals del circuit musical estival amb compromisos com la clausura de la 63a edició del Festival de Pollença o l’obertura del de la XXXII Tardor Musical Soriana, que tindrà lloc este dijous a la nit.

Per al seu tour valencià, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana proposa un programa espectacular amb el qual gaudir de l’excel·lència i el virtuosisme dels músics de la formació, amb les obres Obertura Leonore N˚ 3, de Beethoven; la Tercera simfonia de Brahms i Capriccio espagnol de Rimski-Kórsakov, en el faristol.

L’OCV culminarà esta intensa gira en l’auditori de Les Arts amb el concert amb el qual finalitzarà la jornada de portes obertes del teatre d’òpera diumenge que ve, 15 de setembre (20:00 hores).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà