Arranca L’Eliana Cinema

El festival de curts s’estendrà fins al 14 de setembre

El passat 6 de setembre va arrancat la VIII edició de l’Eliana Cinema, el festival de curtmetratges organitzat per l’associació cultural LeCinema en col·laboració amb l’Ajuntament. D’aquesta manera, els prop de 20 equips inscrits van iniciar els rodatges de la ‘Secció 72-Hores’ després del sorteig de les localitzacions i la revelació de l’objecte misteriós. Un repte per a guionistes i realitzadors que hauran de contar una història filmada en només tres dies en diversos escenaris de la localitat sense sobrepassar els 5 minuts de duració i amb la dificultat afegida d’incloure en el guió l’objecte sorpresa.

El dissabte va tindre lloc un taller infantil sobre “la màgia dels efectes especials” i hui dilluns es projectaran una sèrie de curtmetratges premiats en edicions anteriors amb un col·loqui posterior. Serà a les 19 hores a la Sala Almudena Grandes.

La següent sessió de projeccions serà el dimecres 11, en el mateix lloc i a la mateixa hora. En aquest cas seran curts d’animació que faran passar una bona estona a espectadors de totes les edats.

El divendres 13, a les 19 hores a l’Auditori Municipal, es projectaran tots i cadascun dels curts que es presenten a concurs en la present edició. Després de visionar-les, les persones assistents podrà depositar el seu vot per a atorgar el Premi del Públic. L’accés a aquesta projecció serà gratuït amb invitació, que es pot obtindre en www.elientrada.es.

El dissabte 14 de setembre, l’Auditori acollirà de nou la Gala de clausura del festival i el lliurament de premis als curts guanyadors en les diferents seccions. De nou, l’accés des de les 19 hores serà gratuït amb invitació a través de www.elientrada.es.

L’alcalde Salva Torrent, ha donat la benvinguda en la inauguració al més d’un centenar de persones inscrites en aquesta setena edició i ha convidat a participar com a públic a elianers i elianeres en les activitats i projeccions entorn del cinema que acull la localitat aquests dies.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà