SAB: Cursos d’anglés oral ‘English Workshop’

cartel SAB

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la Regidoria d’Educació, ha posat en marxa una nova edició dels cursos d’anglés oral ‘English Workshop’, que arrancaran el 17 de setembre.

Esta formació, dirigida als veïns i veïnes del municipi a partir de 16 anys, pretén oferir les eines necessàries per a poder mantindre converses en anglés a l’estranger, mitjançant converses, listenings, debats, jocs interactius i moltes activitats més.

Les classes es realitzaran a la Casa de la Joventut tots els dimarts entre el 17 de setembre i el 17 de desembre i hi haurà dos grups diferenciats per horaris, amb l’objectiu que tots els ciutadans i ciutadanes interessats puguen participar en este programa d’idiomes. Així, el grup de matins celebrarà les sessions d’11.00 a 12.30 hores, mentre que el de vesprades ho farà de 19.00 a 20.30 hores.

Les places són limitades i impliquen el pagament d’una taxa de 22,50 euros el trimestre. Les inscripcions es poden realitzar del 10 al 13 de setembre a través del següent enllaç: https://forms.gle/zGTWKj2dW2tCDVJs5.

La regidora d’Educació i alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve, Eva Tejedor, ha celebrat la tornada d’esta iniciativa, ja que “no sols permet millorar les habilitats orals en anglés, sinó que també fomenta la confiança i la competència comunicativa en situacions reals”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà