Prop de 2.000 alumnes comencen les classes a Benaguasil

coles benaguasil

La regidora d’Educació visita els centres educatius

Aquest matí els centres educatius de Benaguasil han donat la benvinguda als alumnes en aquest primer dia de tornada a les aules, en ser ahir festiu local. La regidora d’Educació, Rosa Cervera no ha volgut perdre’s l’inici del curs i ha visitat els centres per a intercanviar impressions amb el personal docent i directiu en aquesta arrancada del curs.

L’edil s’ha interessat pel desenvolupament d’aquest primer dia i ha posat en valor la important labor que fa el personal dels centres perquè tot estiga en perfectes condicions, brindant-los el suport de l’Ajuntament que treballa braç a braç amb els centres i els seus equips directius, atenent les seues demandes i donant-los suport en allò que requereixen.

Com és habitual durant el període vacacional l’Ajuntament ha escomés tasques de pintura, reparació i manteniment, a fi que les instal·lacions escolars públiques estigueren a punt i en perfecte estat per a l’inici del curs.

L’obertura tant a les escoles infantils municipals com en el CEIP Luis Vives, el col·legi Asunción i l’IES Benaguasil s’ha dut a terme sense incidents, amb total normalitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà