L’Eliana inaugura l’escultura ‘Stella Maris’ de Kike Gordillo

escultura eliana

El 12 de setembre al Parc de La Pinada

L’Ajuntament de l’Eliana inaugurarà el 12 de setembres l’escultura ‘Stella Maris’ de l’artista local Kike Gordillo situada al Parc de La Pinada al costat de l’Escola Permanent d’Adults (EPA)

Per a l’alcalde Salva Torrent “amb aquesta nova escultura enriquim amb art els nostres espais públics; fem costat als artistes locals, donant-los visibilitat i oferim a la ciutadania un nou punt de visita en un entorn privilegiat”.

Segons Gordillo la nova escultura “s’integrarà en el conjunt artístic del parc, convertint-lo en un espai d’exhibició tridimensional. Juntament amb les escultures existents, formarà un conjunt harmoniós que no sols serà un punt de convergència estètic, sinó també un catalitzador per al diàleg, la creativitat i l’estima per les arts visuals en aquest entorn natural”.

L’obra està realitzada en ferro i ha sigut premiada amb el tercer premi en el V concurs “Escultures enfront de la mar” de la Marina de Dénia.

Com un far cultural, ‘Stella Maris’ és un símbol de la fortalesa i la bellesa del nostre municipi, connectant passat i present en una expressió artística que perdurarà en el cor de l’Eliana, cercant crear un espai on la història, la cultura i la creativitat s’entrellacen, il·luminant el camí cap a un futur enriquit pel llegat del nostre poble.

Kike Gordillo, nascut en Pedreña (Cantàbria) és un artista espanyol el treball escultòric del qual es distingeix per la seua profunda exploració de l’essència dels materials i les formes.

Actualment resideix a l’Eliana,on se situa el seu taller d’escultura, un espai que reflecteix la seua dedicació i passió per l’art.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà