EliJove presenta les activitats per a setembre i octubre

cartel eliana

L’Espai Jove de la remodelada Casa de la Cultura es disposa a començar l’activitat una vegada acabada l’època estival dirigida als joves al setembre i octubre.

Els divendres 13 i 27 de setembre, entre les 17 i les 19.30 hores es proposen vesprades amb torneig de futbolí, activitats, dinàmiques de grup i torneig de dards.

L’entrada és lliure i no cal inscripció prèvia.

El divendres 20 a partir de les 17 hores se celebrarà el torneig de Magic: The Gathering. En aquest cas sí que hi ha inscripció gratuïta ja que les places són limitades.

A l’octubre, els divendres 4, 11, 18 i 25 hauran activitats variades com a torneig de balloon, l’III torneig de La Fallera Calavera i el de Just Dance amb la PS5. També serà de 17.00 a 19.30 hores i sense inscripció prèvia.

El dimecres 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, la proposta es trasllada a la plaça del País Valencià per a descobrir la vida i obra de l’insigne poeta Vicent Andrés Estellés, en un espectacle teatral de la mà de l’alumnat de APLAE. Per a concloure octubre, el dijous 31 arribarà una experiència plena d’adrenalina i misteri a través de l’Escape Room. La inscripció és gratuïta i les places limitades.

La Regidoria de Joventut anuncia que per a octubre també es convocarà la segona edició de les subvencions de 150 euros per a la compra de material informàtic, per a edats compreses entre els 14 i els 30 anys.

Totes les activitats, excepte el teatre del 9 d’octubre, es duran a terme en el Espai Jove, en general Pastor 34, on ja estan a la disposició de la joventut les zones de joc, les àrees de descans i socialització i els espais creatius i recreatius.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà