Detingut un lladre que robava en urbanitzacions de Llíria, la Pobla i L’Eliana

juzgadoslliria

Tenia ordres d’allunyament dels tres municipis

La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home de 41 anys i nacionalitat espanyola per diversos delictes de robatori amb força i danys en diverses urbanitzacions de Llíria i trencament de condemna en produir-se diversos fets delictius en la Pobla de Vallbona i L’Eliana, on tenia prohibició judicial d’acostar-se.

La investigació va començar a mitjan agost, quan es va detectar un augment de casos de robatori amb força en diverses urbanitzacions de Llíria, segons informa aquest divendres la Guàrdia Civil.

La pràctica de les primeres diligències va permetre obtindre la identitat de l’autor dels fets i, a més, comprovar que havia perpetrat altres robatoris en localitats en les quals tenia vigent una ordre d’allunyament.

Es va establir llavors un dispositiu operatiu per a detindre’l, la dificultat del qual residia en què l’ara detingut canviava sovint de domicili.

A principis de setembre, es va aconseguir detindre a l’autor dels fets just quan acabava de cometre un robatori. Va ser sorprés amb dos televisors, aixeteria i eines que utilitzava per a realitzar els robatoris.

Al detingut se li imputen diversos delictes de robatori amb força i danys, a més de trencament de condemna, en haver acudit a Pobla de Vallbona i L’Eliana malgrat que tenia una ordre d’allunyament de tots dos municipis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà