Llíria obri el nou vial de Mura

vial mura Lliria

S’han millorat les condicions de l’aparcament dissuasiu

El nou vial en el barri de Mura ja està obert al trànsit després de la finalització de les obres de construcció, així com el condicionament de la zona d’aparcament dissuasiu a la UE-14.

El regidor de Mobilitat Sostenible de Llíria, Paco García, ha explicat que la ronda de Mura “serà en un futur la circumval·lació més important que tindrà el nucli urbà. Ara, amb l’obertura d’este nou vial, es fa el primer pas per a anar creant este recorregut perimetral i alternatiu per a creuar per dins la població i poder accedir així als barris de Censals i del Pla de l’Arc, sense haver de passar pels carrers transversals i cèntrics de València i Duc de Llíria”.

Paral·lelament, en l’actuació d’obertura del nou vial, s’ha fet un canvi de sentit al carrer En Projecte número 2, que a partir d’ara serà d’entrada des de Duc de Llíria en direcció a Mura.

Estes modificacions també es faran als carrers Rascanya i Historiadora Remedios Contreras, una vegada concloguen les festes de San Miguel i es retire la fira d’atraccions.

Igualment, des de la regidoria s’han estat executant diverses actuacions per a millorar l’accessibilitat i el trànsit en alguns punts de la ciutat, com per exemple l’entrada al carrer Rascanya des de Duc de Llíria o la remodelació de la parada de bus en les vies Juan Izquierdo i Censals, per a la ubicació de noves marquesines per part de l’Autoritat Metropolitana de Transport Valencià (ATMV).

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha assenyalat que estes obres del nou vial de Mura “permetran descongestionar el trànsit pel centre del nucli urbà, així com donar una nova opció viària al transport escolar per a accedir al nou IES Camp de Túria”.

De la mateixa manera, s’han millorat les condicions de l’aparcament dissuasiu de Mura i s’ha millorat l’accés als camins veïnals i aparcaments accessoris que hi ha en la zona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà