Melani debuta com a actriu en la pel·lícula ‘Los Muértimer’

melani

La jove cantant de l’Eliana comparteix rodatge amb actors com a Belén Rueda i Fele Martínez

Melani García ha fet el salt dels escenaris al set de rodatge. La jove cantant de l’Eliana debutarà al cinema amb el seu primer paper en la nova pel·lícula que el director Álvaro Fernández Armero (‘Ocho apellidos marroquís’) ha rodat aquest estiu en diverses localitzacions de Biscaia.

D’aquesta manera, els seguidors de Melani podran gaudir de la seua interpretació en el film ‘Los Muértimer’, relat de misteri, terror i humor fúnebre basat en la trilogia de còmics ‘Los Muértimer’ de la il·lustradora francesa Léa Mazé que narra la història de cinc amics que descobreixen una trama de robatoris de joies en un cementeri sense que cap adult els crea.

En l’extens repartiment de la pel·lícula figuren, al costat de la jove intèrpret de l’Eliana, actors com Víctor Clavijo, Alexandra Jiménez, Fele Martínez, Belén Rueda i Pepe Lorente. Un repartiment que compta amb aquests veterans actors i amb un grup de joves intèrprets, com és el cas de Melani García, Iratxe Emparan i Diego Montejo.

La jove de l’Eliana va iniciar la seua carrera en la música després de guanyar el talent televisiu ‘La Veu *Kids’ i representar a Espanya en Eurovisió júnior.

La pel·lícula està produïda per Telecinco Cinema, filial de cinema de la productora Mediaset España, i Álex de l’Església (Pokeepsie Films).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà