Benaguasil posa en circulació els bons per a comprar en el comerç local

bonos comercio Benaguasil

Els veïns podran adquirir fins a 100 euros en bons aportant el 50%

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i l’associació d’empresaris, ha presentat hui la nova edició de la campanya de bons comercials.

La regidora de l’àrea, Patricia Merenciano ha sigut l’encarregada de donar a conéixer al sector comercial els detalls d’aquesta iniciativa que té com a objectiu dinamitzar el comerç local.

La campanya compta amb una partida pressupostària de 50.000 euros i, es gestionarà a través del conveni de col·laboració amb la Confederació d’Empresaris de Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana-Confecomerç CV.

Format de la Campanya
Aquesta iniciativa posarà en circulació bons per import de 10, 20, 50 i 100 euros, que es podran gastar en qualsevol dels comerços, establiments d’hostaleria, alimentació i de serveis que s’adherisquen a la iniciativa.

Els consumidors, en el moment de comprar els bons pagaran el 50% del seu valor nominatiu, sent l’altre 50% l’import de la subvenció directa municipal.

Respecte als establiments participants podran adherir-se tots els comerços del municipi i establiments de serveis, amb un màxim de 20 treballadors, excepte supermercats, cases d’apostes, gasolineres, quioscos, gestories, agències d’assegurances, notaries, despatxos d’advocats i col·legis.

La formalització de les adhesions dels establiments serà del 23 de setembre al 20 d’octubre, mentre que per als consumidors els bons estaran disponibles de l’1 al 20 d’octubre o fins a esgotar el crèdit disponible.

Tal com ha indicat la regidora de Comerç “amb aquesta campanya volem secundar i promocionar el nostre comerç local, ja que un dels nostres objectius és treballar de la mà dels comerciants, escoltant les seues necessitats i ajudant-los mitjançant iniciatives d’aquest tipus a impulsar els seus negocis, que són un dels motors de l’economia de Benaguasil”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà