La Mancomunitat crea un dossier amb la seua oferta formativa per a joves

jovenes Mancomunitat

S’ofereixen formacions específiques en àrees clau

La Mancomunitat Camp de Túria ha fet un pas important en el seu compromís amb la joventut dels municipis de la comarca, unificant tota la seua oferta formativa dirigida a municipis, col·legis i instituts.

Esta iniciativa inclou diverses activitats educatives i formatives dissenyades per a respondre a les necessitats i preocupacions actuals del sjoves.

Aquesta accióés possible gracies al PACTE Camp de Túria, projecte subvencionat per GVA-LABORA i el Ministerio de Trabajo y Economía Social, al qual participen UGT, CCOO y la CEV.

Els professionals dels distints departaments de la Mancomunitat, com Promoció Econòmica i Ocupació, Benestar Social i Sanitat, i Joventut, han posat a disposició els seus coneixements i experiències per a oferir formacions específiques en àrees clau com la recerca d’ocupació, emprenedoria, prevenció d’addiccions, foment d’una vida saludable, autoestima, la lluita contra l’assetjament escolar, subvencions, oportunitats dins de la comarca i les activitats de l’IVAJ per a la joventut.

El dossier que arreplega tota esta oferta formativa ha sigut elaborat per tècnics especialistes en àrees com ocupació, empresa i emprenedoria, joventut, mesures judicials en mediobert, i la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA).

Esta ferramenta, que es pot descarregar directament des de la pàgina web de la Mancomunitat (www.mancomunitatcampdeturia.es) o sol·licitar-se físicament, facilita l’accés a totes les formacions, així com als professionals responsables de cadascuna d’elles.

La disponibilitat d’este dossier permet agilitzar els tràmits i acosta als joves i als centres educatius a una formació més accessible i estructurada. Per a poder participar en alguna de les formacions oferides, és necessari posar-se en contacte directament amb el professional encarregat de l’activitat corresponent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà