Serra amplia l’horari de les escoles matineres

alula matinera Serra

La conciliació de les vides familiars i laborals dona un pas més enllà a Serra amb l’ampliació de l’horari de l’escola matinera al col·legi Sant Josep. Un servei municipal que s’ofereix a les famílies de la localitat. Així i des de que va començar el curs escolar, des de les 7 del matí les famílies poden fer ús d’este servei.

L’horari passa a ser de 7 a 9 del matí durant els mesos de setembre i juliol i de 7 a 9:30 d’octubre a maig. El servei també s’ofereix de vesprada i des de les 8 del matí a l’escoleta infantil municipal.

Un servei del qual fan ús un gran nombre de xiquetes i xiquets i que és una ferramenta molt potent de conciliació familiar, ja que facilita el poder compaginar l’horari escolar amb la jornada laboral de les famílies. 

En paraules del regidor d’Educació i Infància, Borja Martínez: “Ampliem en mitja hora més un servei molt necessari perquè les famílies puguen conciliar millor les seues vides. ÉS un gran avantatge el poder comptar amb un servei d’alua matinera que cobreix una franja horària molt ampla i que ja la legislatura passada ampliarem també”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà