Fiesta de la Patata: gastronomia, música i diversió el 5 d’octubre

cartel SAB

Sant Antoni de Benaixeve es prepara per a celebrar la seua tradicional Fiesta de la Patata el dissabte 5 d’octubre en la Plaça de l’Ajuntament i els carrers adjacents amb activitats per a totes les edats.

Per a arrancar la jornada, el grup scout local ha preparat una vesprada de diversió per als més joves, amb una varietat d’activitats que inclouen tallers creatius, jocs, pintacares; així com animació i entreteniment en viu a partir de les 18.30 hores al carrer Picachos.

La zona acollirà també un xicotet mercat de productes artesanals, a més de quiosquets amb menjar i beguda, estos últims a càrrec de la Falla Olmos Neva, la Falla Colinas i la Penya Valencianista, que oferiran una gran varietat d’opcions gastronòmiques per a acompanyar la celebració.

A les 19 hores, la Societat Musical de Sant Antoni de Benaixeve delectarà als assistents amb un concert en viu, oferint un repertori variat que animarà l’ambient de la Plaça de l’Ajuntament.

Finalitzat el mateix, es durà a terme el tradicional repartiment de 200 quilos de creïlles rostides, una tradició que ha perdurat en el temps i que serà disfrutada perveïns i visitants..

L’Orquestra Paradais oferirà una actuació a les 23 hores per a tancar la jornada festiva.

L’Ajuntament ha preparat un dispositiu de seguretat especial, que es completarà amb un punt violeta per a oferir informació i ajuda a víctimes d’agressions sexistes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà